Руският външен министър Сергей Лавров каза днес, че Западът е обявил

...
Руският външен министър Сергей Лавров каза днес, че Западът е обявил
Коментари Харесай

Лавров втвърди тона. Остра закана към Запада

Руският външен министър Сергей Лавров сподели през днешния ден, че Западът е оповестил " тотална хибридна война " против Русия и е мъчно да се предскаже какъв брой дълго би траяла тя, съобщи Ройтерс.

В тирада на 80-ия ден от съветското навлизане в Украйна Лавров посочи множеството западни наказания против Москва и се опита да показа Русия като цел, а не като причинител на експанзия.

" Колективният Запад ни е оповестил тотална хибридна война и е мъчно да се предскаже какъв брой дълго ще продължи всичко това, само че е ясно, че последствията ще бъдат усетени от всички без изключение ", уточни Лавров.

" Направихме всичко, с цел да избегнем директен конфликт, само че в този момент, когато предизвикването е отправено, ние, несъмнено, го одобряваме. Санкциите не са нещо необичайно за нас: те съвсем постоянно са били тук под една или друга форма ", съобщи той, представен от Българска телеграфна агенция.

Лавров разяснява, че опитите на Запада да изолира Русия са обречени на неуспех. И изтъкна важността на връзките на Москва с Китай, Индия, Алжир и страните от Залива.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР